ndervis og gør en forskel for livet

I dag forlader hver sjette folkeskolen uden at kunne læse, regne eller skrive ordentligt. Negativ social arv er en væsentlig årsag. Teach First Danmark engagerer de mest kompetente bachelorer, kandidater og ph.d.er til at være med til at ændre på dette – som dygtige undervisere og som kommende ledere på alle niveauer i samfundet.

Fuld løn og 150 ECTS

Som graduate underviser du i en folkeskole i et socialt udsat område i to år med fuld løn. Sideløbende gennemfører du op til 150 ECTS, der ruster dig til at løfte opgaven. Det omfatter en lærerfaglig mentor, en læreruddannelse og workshops med virksomhedspartnere som IBM, McKinsey og KMD.

Hårdt, udviklende og utroligt givende

På din skole vil du hver dag erfare, hvad det vil sige at motivere, vinde respekt og lære fra dig. Det bliver noget af det hårdeste, du har prøvet – og noget af det mest givende.  Vi støtter dig hele vejen.

Du er bachelor, kandidat eller ph.d. 

  • Du har afsluttet din uddannelse senest i sommeren 2018 
  • Du er fagligt dygtig og har stærke sociale kompetencer 
  • Du kan motivere, vinde respekt og skabe tillid
  • Du er god til at kommunikere og sætte ambitiøse mål 
  • Du har drive, er robust og giver ikke op

Et globalt initiativ

Teach First Danmark er del af et globalt netværk, som bidrager til at løfte udsatte børn og unge verden over. Teach First i England er i 2017 den 3. mest populære karrieremulighed blandt universitetskandidater (The Times Top 100 Graduate). Siden 2015 har Teach First Danmark optaget 106 kandidater blandt 1549 ansøgere. 

Ansøg i dag – start 10. juni 2017

  • 1. december –– ansøgningsfrist
  • 10.  juni –– sommerakademi og programstart
  • 31.  juli –– første arbejdsdag på en skole med fuld løn

Løs Danmarks største problem

 

Vær med til at sikre alle børn og unge i Danmark en god uddannelse
– uanset social baggrund

 
 
 
 

Et netværk af dygtige undervisere og kommende ledere

Det er ikke alle børn og unge i Danmark, der får troen på egne evner med hjemmefra. Men alle børn og unge har brug for en voksen, de respekterer og tror på, og som tror på dem. Som graduate vil det være dig. Du rykker nogle af de elever, der har mest brug for det – og du udvikler kompetencer, som er værdifulde i enhver sammenhæng, hvor du vil motivere andre.

Efter programmet

Vores ambition er, at du efter programmets to år fortsat vil være en stærk stemme for de børn og unge i Danmark, der har mest brug for det – hvad enten det er som underviser, erhvervsleder eller beslutningstager i det offentlige.

 
 

HVOR KAN DU UNDERVISE?

Hvordan ser en typisk uge ud?

En typisk uge vil udover dit fuldtidsarbejde på en skole omfatte 2-3 undervisningsgange samt projektarbejde. 1-2 gange om måneden mødes du med din mentor, som giver dig feedback på din undervisning og dine udfordringer. Herudover mødes du 1-2 gange om måneden med de andre graduates til workshops og sociale arrangenter.

Hovedstaden vs. Kalundborg

Programmet vil være tilrettelagt forskelligt, alt efter om du arbejder på en skole i hovedstadsområdet eller i Kalundborg. I Kalundborg vil du blandt andet få mulighed for at bo tæt på de andre graduates og læse en betydelig del af din læreruddannelse som e-læring.

..