Christopher Westergaaard

Alder: 36 år
Uddannelse: Cand.scient.anth. samt konservatorieuddannet, DKDM
Dimmitendår: 2010
Kommer fra:
Stilling som underviser, Krogerup Højskole

Hvor tror du, at du kan gøre en forskel?
Jeg vil  gerne bidrage til at gøre en forskel for fremtidens borgere og de unge nu. Ud fra mit eget “egoistiske” perspektiv savner jeg at bryde min akademiske tænkemåde ned i konkrete handlinger, der gør en forskel. Lige nu ved jeg, at jeg kan gøre den største forskel foran børnene.

Hvad var din motivation for at søge programmet?
Det er meget motiverende at få lov til at undervise og samtidig få en uddannelse. Det er fantastisk.

Christopher med sin 6. klasse i fransk

Christopher med sin 6. klasse i fransk

Hvad forventer du af programmet?
Jeg stræber efter at blive en god lærer. Ligesom i akademia, kan man kun blive bedre. Og det er den gåpåmod, jeg virkelig forventer Teach First Danmark støtter op om. Vi har et fælles mål i at jeg bliver en god lærer – og det at have organisation i ryggen, der bakker dig op, kan jeg mærke er vildt fedt.

Havde du nogen forbehold?
Jeg er far til to børn, snart tre, og skal ud i en helt ny karriere. De næste to skal jeg arbejde fuldtid med noget nyt og samtidig uddanne mig oven i – det er der noget pres over. Men jeg glæder mig til udfordringen!

Hvor ser du dig selv om fem år?
Jeg ser mig selv som den "bedste lærer i Danmark" (griner). Jeg brænder for viden, jeg brænder for at formidle, og jeg vil også rigtig gerne lære at blive en god underviser. Om fem år står jeg foran en første klasse eller har lavet en organisation med Teach First graduates, som kan bidrage til at skabe lige muligheder for en god uddannelse for alle børn og unge i Danmark.

 Læs andre interviews:

..