Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion

Når du besøger teachfirst.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af teachfirst.dk. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

Cookies

teachfirst.dk anvender ”cookies”, som er en tekstfil, der gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, indsamle statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

 

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at hjemmesiden ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

 

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter. 

 

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter teachfirst.dk indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold og hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser, registrerer dig som ansøger, bruger eller abonnerer på andre services.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger, men ikke begrænset til:

 

Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse, uddannelse, karaktergennemsnit, følgebeskeder, m.v. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af ansøgninger til at blive optaget på Teach First Danmarks graduate program.

 

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vurdere din ansøgning, følge din udvikling som kandidat, graduate eller alumne, vise dig relevante annoncer samt levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. et nyhedsbrev. Herudover anvender vi bl.a. oplysningerne til at optimere vores services og indhold og til at sikre den bedste opnåelse af de målsætninger, som defineret i vores vedtægter.

 

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter eller anonymiserer dem, når de ikke længere er nødvendige i deres oprindelige form. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjeparter behandler udelukkende oplysninger på Teach First Danmarks vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

 

Data om din brug af teachfirst.dk, herunder information om geografisk placering, køn, alderssegment samt hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, m.v. kan videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.

 

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver eksplicit samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@teachfirst.dk (skriv ‘vedr. dataindsamling’ i emnefeltet). Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver

teachfirst.dk ejes og publiceres af:

 

Teach First Danmark
Vesterbrogade 52, 1.
2620 København V
Telefon: 2988 8107
E-mail: info@teachfirst.dk