Teach First Danmark indgår samarbejde med MentorDanmark


Teach First Danmark har indgået et samarbejde med MentorDanmark – Danmarks største udbyder af privat lektiehjælp. Samarbejdet vil understøtte rekrutteringen af undervisningstalenter med stærke personlige og faglige kompetencer.

 

Jesper Bergmann, direktør hos Teach First Danmark:

”Siden 2013 har MentorDanmark engageret over 2000 mentorer. De er udvalgt på baggrund af deres evner til at lære fra sig, motivere og bygge gode relationer. Det er nogle af de kompetencer, vi også kigger efter hos kandidater til Teach First Danmarks toårige graduate program. Gennem samarbejdet ønsker vi at give endnu flere dygtige unge blik for et selektivt program,  hvor de kan få et meget stort ansvar, udvikle deres personlige og faglige kompetencer, og gøre en vigtig forskel tidligt i deres karriere".

Logo_PNG_highress (002).png

Nicklas Kany, stifter af MentorDanmark:

”Vi er rigtig glade for det nye samarbejde med Teach First Danmark. Vores værdier mødes i et fælles ønske, om at løfte den yngre generation fagligt såvel som personligt. Vi skal kunne motivere og inspirere, så det bliver sjovt at lære nyt uanset om rammen er klasseundervisning eller en-til-en undervisning. Derfor stiller vi høje krav til vores undervisere og uddanner dem løbende. Samarbejdet handler derfor primært om rekruttering på landsplan. Vi glæder os til at komme i gang.”


..