Nedenfor kan du se, hvordan programmet ser ud i hovedstaden og Kalundborg.
Dine muligheder for at blive optaget er størst, hvis du vil arbejde i begge områder.

HOVEDSTADEN KALUNDBORG
SKEMA OG UNDERVISNINGSFORM Du underviser i fuldt skema og følger undervisning på Metropol ca. 3 aftener om ugen kl. 17.00-20.30. Se FAQ Du underviser i fuldt skema og følger e-læring på UC Sjælland samt undervisning i Kalundborg en gang om måneden, fredag og lørdag kl. 9-15. Se FAQ
WORKSHOPS OG TEAMBUILDING Workshops hos Teach First Danmark 4-5 gange om året Workshops hos Teach First Danmark og faglige/sociale weekendseminarer i sommerhus, i alt 4-5 gange gange om året.
MENTOR Ca. 8 mentorbesøg i programmets første år og ca. 4 besøg i andet år. Ca. 8 mentorbesøg i programmets første år og ca. 4 besøg i andet år.
FLEKSIBILITET Varierer og aftales på den enkelte skole. Din transporttid til skolen kan medregnes som forberedelsestid.
SKOLERNE Skolerne i HS er meget forskellige. Vi samarbejder med skoler i hele storkøbenhavn. Region Sjælland er den region, hvor færrest får en ungdomsuddannelse.
GRADUATES PÅ SKOLEN Vi tilstræber mindst to graduates på samme skole. Du vil med større sandsynlighed få en eller fleres graduates som kolleger.
FÆLLES UNDERVISNING Lærerens Grundfaglighed og Matematik for udskolingen Lærerens Grundfaglighed og Matematik for udskolingen
VALGFAG (kun ét fag) Engelsk og fysik/kemi Engelsk, fysik/kemi, tysk, biologi, geografi
HJÆLP TIL BOLIG Ingen ordning En boligkonsulent hjælper dig med at finde en lejebolig. Der er mulighed for bo tæt på andre graduates. Prisen er ca 3.000 kr./md. for en pæn 2 værelses lejlighed.
DAGINSTITUTION Ingen ordning Pasningsgaranti for graduates med børn.
KARRIEREMULIGHEDER FOR PARTNERE Ingen ordning Teach First Danmark samarbejder med Kalundborg Rekrutteringsalliance, der kan hjælpe. Læs mere her
..