Teach First Danmark indgår samarbejde med McKinsey & Company - Teach First Danmark

Teach First Danmark indgår samarbejde med McKinsey & Company

Teach First Danmark har netop indgået et samarbejde med McKinsey & Company – en af verdens førende konsulentvirksomheder. McKinsey vil blandt andet være med til at give kandidater perspektiv på de kompetencer, de udvikler i løbet af deres to år som graduates hos Teach First Danmark miestenapteekki.com.


McKinseys danske direktør, Kim Baroudy:

“Teach First Danmark gør en stor indsats for at engagere flere af de dygtigste unge til at undervise i folkeskoler i socialt udsatte områder. Det er en indsats, som vi tror både vil løfte eleverne og udvikle de unge mennesker, der engagerer sig i den. Lederskab i dagens Danmark handler bl.a. om at tage ansvar for sin egen og andres udvikling, og derfor er vi meget glade for at kunne støtte Teach First Danmark i udviklingen af morgendagens ledere”.

Jesper Bergmann, CEO for Teach First Danmark:

“Jeg er meget glad for, at vi har indgået et samarbejde med McKinsey. Det er en stor anerkendelse af vores arbejde for at sikre alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse uanset social baggrund. Og det er en klar tilkendegivelse af, at det er både stærkt udviklende og kræver særlige kompetencer at blive en del af Teach First Danmark og være en inspiration i andre menneskers liv”