Bliv studenterambassadør for Teach First Danmark på Aalborg og Aarhus Universitet - Teach First Danmark

Bliv studenterambassadør for Teach First Danmark på Aalborg og Aarhus Universitet

Kunne du tænke dig at rekruttere dygtige universitetskandidater – og gøre en forskel for udsatte børn og unge? Teach First Danmark søger fire studenterambassadører til Aarhus og Aalborg Universitet, som kan engagere flere af landets dygtigste kandidater til Teach First Danmarks toårige graduate-program

Alle børn – uanset social baggrund – har et kæmpe potentiale. Og de har brug for personer i deres liv, som kan vise dem det. Teach First Danmark engagerer de dygtigste kandidater fra landets universiteter til et toårigt graduate-program, hvor de som undervisere, rollemodeller og kommende ledere bidrager til dette.

Om stillingen

Som studenterambassadør vil du fremme kendskabet til graduate-programmet på dit universitet. Vi har netop udvidet programmet til Aalborg, og vi søger nu fire studenterambassadører til henholdsvis Aarhus Universitet og Aalborg Universitet.

Du bliver del af en organisation præget af pionerånd, drive og store ambitioner – og din indsats vil kunne aflæses direkte i den forskel, som vores graduates og alumner gør for børn og unge i hele landet.

Stillingen er tidsbegrænset fra 12. november 2018 til 15. marts 2019 med mulighed for at starte igen den 15. september 2019 til 15. marts 2020.

Der er få steder, hvor man med få timer kan gøre så stor en forskel. At man så samtidig lærer en masse om at kommunikere og får mulighed for en masse spændende diskussioner med ens medstuderende – det er kun en bonus.

– Vibeke Greby Schmidt. Tidligere studentermedarbejder og nu graduate (vinder af Politikens Undervisningspris i 2018)

Vi tilbyder

Et udviklende, sjovt og lønnet studiejob på 15 timer om måneden, hvor du bliver en del af et team af studenterambassadører på landets universiteter. Du får erfaring med at kommunikere en stærk vision og motivere talentfulde universitetsstuderende, som ser mening og perspektiv i at starte deres karriere med at inspirere de børn og unge i Danmark, der har allermest brug for det.

Derudover tilbyder vi

 • Et fleksibelt studiejob på 15 timer om måneden til 130 kr i timen, hvor du selv tilrettelægger dine arbejdstimer
 • Erfaring med at rekruttere og afholde events
 • Træning i mundtlig kommunikation og formidling
 • Mulighed for at styrke dit netværk
 • Løbende feedback på dit arbejde

Dine arbejdsopgaver

Din opgave vil være at skabe kendskab til Teach First Danmark på dit universitet, herunder:

 • Rekrutteringsevents på dit universitet to gange om måneden, hvor du fortæller studerende om Teach First Danmarks graduate-program
 • Korte oplæg om Teach First Danmarks graduate-program før og efter forelæsninger på dit universitet 2-4 gange om måneden
 • Ophænge plakater, som skaber synlighed for Teach First Danmark på dit universitet
 • Deltage i 2×4 timers ulønnet træning og socialt samvær, hvor du møder de andre studenterambassadører og lærer om Teach First Danmark og om stillingen.

Lidt om dig

 • Du læser på Aalborg eller Aarhus Universitet
 • Du er fagligt dygtig og engageret på dit studie
 • Du er god til at formulere dig og god til at engagere og motivere andre mennesker
 • Du har talent for at tale til en forsamling og kommunikere fængende og præcist
 • Du har lyst til at deltage i ulønnede netværksmøder med andre studenterambassadører 2-3 timer om måneden
 • Du brænder for at være med til at sikre alle børn i Danmark muligheden for at udnytte deres fulde potentiale, uanset social baggrund

Hvem er Teach First Danmark?

Teach First Danmark engagerer højt kvalificerede universitetskandidater fra alle studieretninger til et toårigt graduate-program, hvor de som folkeskolelærere i udsatte områder og som kommende ledere i og uden for skolen vil arbejde for at give alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse – uanset social baggrund. Og her kommer du til at spille en vigtig rolle i at engagere kvalificerede kandidater, der vil gøre en forskel.

Få mere at vide

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Katrine Sneftrup på katrine.sneftrup@teachfirst.dk eller på telefonnummer 28 94 34 44

Ansøgningsfrist og startdato

Ansøgningsfristen er 31. oktober 2018. Vi afholder samtaler den 6. november i Aalborg og den 7. november i Aarhus. Du forventes at kunne starte den 12. november eller snarest derefter.

Sådan søger du

Lyder stillingen som noget for dig? Så send os din ansøgning dit CV samt udskrift af dine karakterer. Samtaler afholdes løbende.

Søg stillingen