Teach First Danmark kommer til Jylland

Når Teach First Danmark den 10. oktober åbner for ansøgninger for årgang 2019, vil man nu også kunne blive graduate i Jylland

Siden 2014 har over 2000 kandidater søgt ind på Teach First Danmarks toårige graduate-program. Under 10 procent er blevet optaget, og gennem årene har mange efterspurgt muligheden for at blive graduate i Jylland.

Derfor er det med stor glæde, at vi nu har indgået et samarbejde med Aalborg Kommune, så en række folkeskoler i kommunen får mulighed for at ansætte graduates til at undervise fra skoleåret 2019.

Martin Østergaard Christensen, direktør for Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune, udtaler:
“Teach First Danmark har i flere år skabt flotte resultater sammen med skoler og kommuner på sjælland, og vi har blandt andet besøgt Tingbjerg Skole og mødt flere af Teach First lærere og hørt om de gode resultater. Vi er derfor overbeviste om, at Teach First Danmark i samarbejde med de lokale skoleledere og lærere i Aalborg kan være med til at gøre en positiv forskel for mange af vores børn og unge, og efter at have været i dialog med foreningen gennem mere end 1 år, er vi glade for, at der er fuld opbakning fra både Rådmand for Skoleudvalget og Rådmand for Beskæftigelsesudvalget til at indlede et tæt samarbejde med Teach First Danmark.”

Jesper Bergmann, CEO for Teach First Danmark, udtaler:

“Siden vi startede i 2014 har det været et ønske at udvide programmet til Jylland, og gennem tiden har mange spurgt til muligheden for at kunne blive graduate i Jylland. Jeg er derfor utrolig glad og stolt over, at det nu er lykkes. Vi har mødt stor velvilje hos Aalborg Kommune, og vi har gode erfaringer med kommunale partnerskaber, så jeg har store forventninger til partnerskabet med Aalborg Kommune.”

Teach First Danmark samarbejder i forvejen med Kalundborg Kommune og Københavns Kommune.

Børne- og Ungeborgmester i Københavns Kommune, Jesper Christensen, udtaler:

“Jeg synes, at Teach First Danmarks arbejde og engagement i vores folkeskoler er meget prisværdigt og er imponeret og stolt over den indsats, som alle 41 Teach First Danmark-lærere leverer på vores folkeskoler.”

Blandt skolelederne på Teach First Danmarks nuværende partnerskoler svarer 97 procent, at de er tilfredse eller meget tilfredse med graduates fra Teach First Danmark.


Få mere information om samarbejdet

Jacob Ryttersgaard, skolechef i Aalborg Kommune: jary-skole@aalborg.dk, 9352 0044

Cecilie Nybye Ågesen, projektleder for vækst og partnerskaber: cecilie.aagesen@teachfirst.dk, 5360 0320


 

Kommentarer

Kom til infoaften 6. feb.

- og mød nuværende graduates


Klik her og læs mere >

Holler Box