fbpx

Fhv. DTU-dekan og Teach First alumne er nye bestyrelsesmedlemmer i Teach First Danmark

Det glæder os at kunne meddele, at fhv. dekan på DTU, Martin Vigild og Teach First Alumne, Camilla Standhart, tiltræder Teach First Danmarks bestyrelse.

“Det glæder mig at kunne byde Martin Vigild og Camilla Standhart velkommen i Teach First Danmarks bestyrelse. Med 10 års erfaring som dekan tilfører Martin Vigild bestyrelsen værdifulde erfaringer og strategiske kompetencer inden for uddannelse. Jeg glæder mig også til at arbejde sammen med Camilla Standhart, som er dybt engageret i Teach First Danmark – først som graduate på Teach First Danmarks første årgang og nu som formand for Teach First Danmarks alumneforening.”

– Richard Bundsgaard, formand for bestyrelsen.

Martin Vigild har været dekan på DTU i 10 år og er en ildsjæl inden for uddannelse. Martin bidrager med stor viden inden for uddannelse og STEM (er ingeniør og ph.d i kemi) og bibringer mange værdifulde kompetencer og erfaringer til Teach First Danmarks bestyrelse. Martin Vigild blev i 2000 adjunkt på DTU og tre år senere lektor. I januar 2008 blev han udnævnt til professor. Fra februar 2009 til januar 2019 var Martin Vigild dekan for bacheloruddannelser og studiemiljø på DTU.

Camilla Standhart er Teach First alumne fra årgang 2015-2017. Camilla er p.t. også formand for Teach First Danmarks alumneforening, som arbejder for at inspirere alumner til at tage sociale initiativer, der kan hjælpe udsatte børn og unge til at opnå deres fulde potentiale. Camilla Standhart har en master i antropologi ved Københavns Universitet i 2015. Derudover er hun uddannet lærer i dansk og engelsk ved Professionshøjskolen Absalon i 2018 som en del af Teach First Danmarks toårige graduate-program this site.
Læs mere om alumneforeningen.

Henrik Bender udtræder af bestyrelsen. Henrik har været med siden opstarten af Teach First Danmark og har været en stor kapacitet. Han har siden fået to små børn, som betyder andre prioriteter. Vi er meget taknemmelige for Henriks store bidrag.


Om Teach First Danmark. Teach First Danmark blev stiftet i 2013 og har ifølge sine vedtægter til formål “at give alle børn og unge muligheden for at få en god uddannelse uanset social baggrund”. Organisationens mål er flere lærere og kommende beslutningstagere, der kan bidrage til dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vil du være graduate i 2022?

Holler Box