fbpx

Esther Petersen og Tina Mandrup nye bestyrelsesmedlemmer i Teach First Danmark

Esther Vyff Balslev Petersen er 17 år og var sidste år formand for Danske Skoleelever.

Tina Mandrup er mangeårig skoleleder og læreruddannet fra Holbæk Seminarium og har som skoleleder ansat flere lærere fra Teach First Danmark.

Tinda Mandrup (tv) og Esther Vyff Balslev Petersen

Tina Mandrup udtaler:

“Jeg er meget glad for at kunne bidrage med min erfaring som skoleleder. Jeg er stærkt optaget af, at Teach First Danmark som almennyttig forening kan bidrage til at løse den store lærermangel, som folkeskolen står med. Jeg ser frem til, at vi med en bred aktørkreds i bestyrelsen og i samarbejde med professionshøjskolerne KP og Absalon kan udvikle og udvide Teach First Danmarks program med dets mange gode elementer. Herunder mentorstøtten til nye lærere ude på skolerne og et stort fokus på kvalitet i rekrutteringen, som jeg også mener bør være elementer i en ny og styrket ordinær læreruddannelse.”

Esther Petersen udtaler:

“Jeg glæder mig til at bidrage til foreningens vigtige arbejde som en repræsentant fra ungdommen. Det er helt afgørende, at vi får flere dygtige, engagerede og veluddannede lærere til alle elever i folkeskolen, og det har Teach First Danmark vist, at den som non-profit forening kan bidrage til.”

Mangler din skole en lærer?

> Se hvilke fag du kan få en lærer i

97 % tilfredshed blandt skoler

Holler Box