Karriererådgivning med Bjarne Corydon: Hvordan passer Teach First til dine karrieredrømme? - Teach First Danmark
Til november vil her kunne se Åbent Hus-arrangementer, hvor du kan møde nuværende og tidligere graduates. Du vil kunne stille dem spørgsmål og høre om deres motivation og erfaringer i programmet.

Indtast din mail nedenfor. Så modtager du en e-mail, når vi åbner for ansøgninger og afholder events.


Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Karriererådgivning med Bjarne Corydon: Hvordan passer Teach First til dine karrieredrømme?

21. April kl. 15:30 - 17:00

TILMELD DIG NEDENFOR (begrænset antal pladser)

Der er lukket for tilmeldinger til dette event

Online-seminar: Få karriereråd af Bjarne Corydon og få hans syn på Teach First som en vej til det, du gerne vil. Mød også en af vores alumner og Teach First Danmarks CEO.

Drømmer du om at blive finansminister, konsulent, chefredaktør eller andet? Overvejer du, hvordan dine karriereplaner harmonerer med at blive Teach First graduate? Få Bjarne Corydons syn på sagen og få også en snak med Teach First Danmarks CEO, Jesper Bergmann.

Bjarne Fog Corydon

Få karriereråd af Bjarne Corydon
Til dette online-seminar kan du få input til, hvordan du finder ud af, hvad du gerne vil og hvorvidt en erfaring som graduate hos Teach First Danmark er den rette vej for dig.

Bjarne Corydon vil svare på spørgsmål og dele sine egne erfaringer. Han vil give sit bud på, hvordan du investerer i dig selv, vokser og vinder respekt, når du gør noget som er svært, løfter et stort ansvar og gør en varig forskel for andre.

Hvilke kompetencer udvikler du som graduate ?
Bjarne Corydon vil også komme ind på, hvordan du skiller dig ud blandt andre dygtige kandidater, og hvad han selv lægger vægt på, når han skal ansætte især nyligt uddannede kandidater. Jesper Bergmann vil også kunne fortælle, hvad vi kigger efter hos graduates. Se også www.teachfirst.dk

Du kan også møde en af vores alumner. Henriette Nyelander er uddannet cand.polit. Efter programmet har hun været ansat i Finansministeriets Uddannelsesafdeling. I videoen fortæller hun, hvad programmet har givet hende:

I bestemmer fokus
Ovenstående er vores bud på, hvad der kan være spændende at tale om. Men det vil handle om jeres overvejelser og karriereplaner. Derfor vil vi i høj grad lade jeres spørgsmål bestemme fokus.

Om Bjarne Corydon
Bjarne Corydon er uddannet cand.scient.pol. Han er tidligere finansminister og har haft en toppost hos McKinsey. I dag er han administrerende direktør og chefredaktør for Dagbladet Børsen. 

Om Teach First Danmark
Teach First Danmark er et ambitiøst graduate-program for topmotiverede bachelorer og kandidater, som har viljen og lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark – uanset deres sociale baggrund.

I England er Teach First den 3. mest attraktive karrieremulighed blandt nyuddannede universitetskandidater. Det er også den organisation, der rekrutterer flest kandidater fra Oxford og Cambridge.

Læs mere om programmet på www.teachfirst.dk

Fordeling af graduates på studieretninger:

BEGRÆNSET ANTAL PLADSER
Seminaret foregår via Zoom. Vi vil derfor begrænse antallet af deltagere, så der er gode muligheder for at stille spørgsmål, få feedback og gå i dialog.

TILMELD DIG

Udfyld formularen nedenfor. Når du har tilmeldt dig, modtager du senest den 20. april kl. 14 et link til Zoom, som du skal logge på den 21. april kl. 15.25.


Karriererådgivning med Bjarne Corydon: Hvordan passer Teach First Danmark til dine karrieredrømme?

Tidspunkt: 21. april kl. 15.30
Navn
DIN MOTIVATION


STUDIERETNINGDetails

Date:
21. April
Time:
15:30 - 17:00