MØD OS TIL ET EVENT

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne event er allerede afholdt.

Sidste Open Office før ansøgningsfristen

6. december 2017 kl. 17:30 - 19:00

Denne aften får vi besøg af hele tre graduates: Cecilie (cand.scient.) og David (cand.pæd.psyk.) startede i hhv. 2015 og 2016 som graduate i hovedstadsområdet. Kasper er graduate i Kalundborg og er uddannet i musikvidenskab med sidefag i kemi. Kasper blev optaget i 2017, og som andre graduates i Kalundborg læser Kasper den sideløbende læreruddannelse som e-læring og har skemafri om fredagen. Desuden kan Kasper fortælle om, hvordan det er at bo i en stor villa med et par andre graduates.

 

Cecilie, David og Kasper vil sammen fortælle om deres motivation for at søge programmet og om deres hidtidige oplevelser og erfaringer.

 

Vi anbefaler dig også at læse vores FAQ.

Tilmeld dig her

Teach First Danmark engagerer de dygtigste kandidater fra landets videregående uddannelser til et toårigt graduate-program, hvor de som undervisere og kommmende ledere kan bidrage til at give alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse – uanset social baggrund.

De dygtigste er: Rollemodeller med lederpotentiale, der kan tage ansvar, vinde respekt, motivere og skabe tillid. Dygtige formidlere, der kan begejstre og lære fra sig. Dedikerede mennesker, der bliver ved – også i modgang.

 

Detaljer

Dato:
6. december 2017
Tidspunkt:
17:30 - 19:00

Sted

Teach First Danmark
Vesterbrogade 52
København, 1620