Loading Events

« All Events

Virtuel workshop: Find din meningsfulde karriere

16. March 2020 kl. 17:30 18:30

Som Teach First graduate er du på en vigtig mission. Din indsats har en stor betydning for samfundet, og du gør en varig forskel for de børn og unge, du møder. Det vil gøre indtryk på dig, og måske vil du også opleve mening i din dagligdag på en helt ny måde. Kom og bliv klogere på de værdier, der giver dig mening – og find samtidig ud af, om den mission og de udfordringer, der ligger i at være graduate er noget for dig.

Den 16. marts 2020 kl 17.30-18.30 inviterer Teach First Danmark til en aften med fokus på personlige værdier. Vi udforsker vores egne værdier og lærer, hvordan vi kan bruge dem som guidelines mod en meningsfuld karriere. 

Workshoppen faciliteres af Marie Marvel Olofsen, der er forandrings- og innovationskonsulent og projektleder hos Workz samt tidligere partner og CEO i karrierenetværket Ladies First. 

Workshoppen tager udgangspunkt i det japanske koncept Ikigai, der groft oversat betyder ”grunden til at være”. Konceptet kan hjælpe med at afklare, hvad der er DIN motivation og grund til at stå op om morgenen – og hvordan du bedst kan bruge det i professionelle sammenhænge. Workshoppen starter med et kort oplæg, hvorefter vi arbejder med konceptet. Du får praktiske værktøjer, som du kan tage med hjem og arbejde videre med.

Få input fra Teach First graduates

Du vil desuden møde nuværende og tidligere graduates i Teach First Danmarks graduate-program, som deler deres personlige historier om, hvorfor de har valgt at blive graduates, og hvad der skaber værdi for dem i deres arbejde. 

Du vil efter tilmelding modtage et link, som du skal logge på kl. 17.30.

Tilmeld dig her

Teach First Danmark

+ 45 2894 3444

Kommentarer


Alle fysiske events er aflyst frem til den 1. maj for at passe på hinanden.
I stedet vil flere events blive afholdt virtuelt (via Zoom).
Se detaljer under de enkelte events. Se også vores Facebook-side.

————–

Hvordan passer Teach First til dine karrieredrømme? (21. april)


Deltag i karriererådgivning med Bjarne Corydon, en alumne og Teach First Danmarks CEO >>

Alle events online indtil 1. maj.
Holler Box