Loading Events

« All Events

Workshop om FNs Verdensmål: Lige uddannelse til alle – hvordan?

24. February 2020 kl. 17:30 20:00

Teach First Danmark inviterer til workshop om FN’s verdensmål med særligt fokus på uddannelse. Selvom Danmark er et af verdens mest velstående lande, afhænger uddanelse stadig af vores sociale baggrund. 

Mange forbinder FN’s verdensmål med u-lands-problematikker. Men i Danmark står vi også overfor en udfordring med at sikre alle børn en god uddannelse.

Hver sjette elev forlader nemlig den danske folkeskole uden at kunne læse, skrive eller regne godt nok til at tage en ungdomsuddannelse. 

Kvalitetsuddannelse er et af de 17 verdensmål, som alle lande i FN har forpligtet sig til at leve op til frem mod 2030.

Til denne debataften og workshop vil vi sætte fokus på spørgsmålet om, hvordan vi sikrer, at alle børn får mulighed for at få en god uddannelse – uanset deres sociale baggrund? 

Kasper Glent-Rolle, head of Community Building and Operations hos Student & Innovation House, er ekspert i FN’s verdensmål og vil diskutere verdensmålene i en dansk kontekst – særligt hvordan du selv kan være med til at skubbe til dagsordenen om kvalitetsuddannelse til alle børn og unge i Danmark. 

Få input fra Teach First graduates

Du vil desuden møde nuværende og tidligere graduates i Teach First Danmarks graduate-program, som deler deres personlige historier om, hvordan de som Teach First graduates på folkeskoler i socialt udsatte områder er med til at arbejde for verdensmålet om kvalitetsuddannelse.


Tilmeld dig her


Teach First Danmark

+ 45 2894 3444

Teach First Danmark

Vesterbrogade 52
København, 1620
+ Google Map

Alle fysiske events er aflyst frem til den 1. maj for at passe på hinanden.
I stedet vil flere events blive afholdt virtuelt (via Zoom).
Se detaljer under de enkelte events. Se også vores Facebook-side.

————–