Hvad arbejder Teach First Danmark for? | Teach First Danmark

Hvad arbejder Teach First Danmark for?

Teach First Danmark er en almennyttig ikke-profit (non-profit) organisation. Vi arbejder for at give alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse, uanset social baggrund.

I dag går hver sjette elev ud af folkeskolen uden at kunne læse, skrive eller regne godt nok til at få en ungdomsuddannelse. Vi ser det som Danmarks største problem, fordi det har en afgørende betydning for det enkelte barns muligheder i livet og også har store omkostninger for det danske samfund. Men vi ser der også som et problem, der kan løses.

En af løsningen er endnu flere dygtige undervisere i folkeskolen. Det er motiverede og dedikerede voksne, som kan forstå børnene, som kan inspirere dem og vinde deres respekt. Samtidig er det vores ambition, at du som graduate får en dyb forståelse for de mange faktorer, der er med til at skabe problemet, og at du vil bruge denne indsigt til også at løse problemet efter programmets to år. Det kan være i folkeskolen eller i det øvrige uddannelsessystem. Eller det kan være som forsker, konsulent, iværksætter eller embedsmand. Det afhænger af dit potentiale.

Se også Teach First Danmarks formål og vision

 

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.