Hvilke karrieremuligheder giver programmet mig?

Vi har ikke det endelige svar. Men vi ved, at du vil få værdifulde erfaringer og opnå resultater. Her følger et længere svar:

 

Først og fremmest skal du vælge at blive Teach First Danmark graduate, fordi du er motiveret for at hjælpe børn og unge til at opdage, hvad de er gode til og til at finde vej i livet. Samtidig er programmet en mulighed for at udvikle dig selv, se nye sammenhænge og blive en del af et netværk af dygtige mennesker.

 

Det er vigtigt for os, at dine udfordringer og dit ansvar i løbet af programmets to år skærper dine evner til at motivere, planlægge og drive udvikling i enhver organisation. Det er således forventet, at nogle kandidater efter programmet forfølger nye karriereveje, hvor de også kan påvirke folkeskolen på en positiv måde. Samtidig er det positivt, at så mange lærere via Teach First-programmerne verden over bliver bidt af lærergerningen​.

 

I England er Teach First kandidater en attraktiv rekrutteringskilde for flere virksomheder. Ifølge en Deloitte-analyse forfremmes kandidater fra Teach First i England tre gange så hyppigt som deres kolleger. 

 

Du bliver optaget, fordi vi vurderer, at du du med den rette vejledning og efteruddannelse vil kunne blive en dygtig lærer, der rykker sine elever. Vi tror samtidig på, at programmet vil give dig værktøjer, indsigt og erfaringer, der vil udvikle dit potentiale som leder både i og uden for folkeskolen. Læs mere i ‘hvem kigger vi efter’ under program.

The following two tabs change content below.

admin

Nyeste indlæg af admin (se alle)

Kommentarer

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Læs også

Holler Box