Hvordan er det ledelsesudviklingsprogram?

Dygtige undervisere og dygtige ledere har meget til fælles. De skal kunne motivere, skabe tillid og kommunikere klart. De skal være gode til at samarbejde, organisere og sætte sig ind i forskellige menneskers behov, styrker og måder at tænke på.

 

Samtidig er det klart, at en god leder i én sammenhæng ikke nødvendigvis er en god leder i en anden sammenhæng. Men i alle tilfælde bliver du kun en god leder ved at lære at være det i praksis: Ved at påtage dig et stort ansvar, sætte kursen og få andre til at følge med. Det gælder også, hvis du skal rykke de elever, der har det sværest i skolen.

 

Dine opgaver vil variere, men de spiller alle ind i det samlede regnestykke. Nogle gange er det at lære din elever at dividere. Nogle gange er det at motivere dem til at komme i skole. Og nogle gange er det at give dem troen på, at de kan opnå deres drømme. Det er svært. Der er mange koder, der skal knækkes. Og det giver dig indsigter og værktøjer, som er værdifulde i enhver sammenhæng, hvor du skal formidle din viden, få andre med på dine ideer og bringe deres evner i spil.

 

Det er ledelsesudvikling i praksis.

 

I programmets 2. år vil du blive tilknyttet en karrierecoach, ligesom der indgår workshops i samarbejde med vores partnervirksomheder. Det giver dig perspektiv på dine udfordringer på skolen og redskaber til at forstå dine styrker.

The following two tabs change content below.

admin

Nyeste indlæg af admin (se alle)

Kommentarer

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Læs også

Holler Box