Hvorfor er matematik på B-niveau et krav? | Teach First Danmark

Hvorfor er matematik på B-niveau et krav?

Hvis du ikke har matematik på B-niveau, skal du have bestået matematik på B-niveau senest den 15. juni for at kunne blive optaget. Du kan godt ansøge uden mat-B, men hvis du bliver tilbudt optagelse og ikke har mat-B, skal du inden for en uge efter optagelsen sende os dokumentation for, at du er tilmeldt et kursus i mat-B og vil kunne bestå kurset senest den 15. juni. I modsat fald vil tilbuddet frafalde. Vær derfor opmærksom på at tilmelde dig et kursus i god tid, hvis du ikke har mat-B. Det koster typisk 550 kr.

Hvorfor er det et krav?

Matematik er et fag, som vores partnerskoler har svært ved at dække. Som lærer kan man således godt få undervisningstimer i matematik, selvom man er ansat til at undervise i andre fag. Det giver skolen en fleksibilitet i skemaplanlægningen. For at imødekomme denne situation er det godt, at dine matematikkundskaber er på et rimeligt niveau.

Det er grunden til, at du skal have matematik på B-niveau. Det er derfor vigtigt, at du er åben overfor at undervise i matematik, også selvom matematik ikke er en del af din universitetsuddannelse.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.