Du skal have matematik på B-niveau - Teach First Danmark

Du skal have matematik på B-niveau

Matematik på B-niveau er et optagelseskrav. Hvis du ikke har mat-B, skal du have opnået mat-B senest den 1. juni for at kunne blive optaget. Du kan godt ansøge uden mat-B, men hvis du bliver tilbudt optagelse og ikke har mat-B, skal du inden for en uge sende os dokumentation for, at du er tilmeldt et kursus i mat-B og vil kunne bestå kurset inden den 1. juni. I modsat fald vil tilbuddet frafalde. Vær derfor opmærksom på at tilmelde dig et kursus i god tid, hvis du ikke har mat-B. Det koster typisk 550 kr.

Vedhæft dit eksamensbeviset fra din gymnasiale uddannelse. Hvis du blev student i 2004 eller senere, kan beviset downloades her.

Matematik er et fag, som vores partnerskoler har svært ved at dække. Din skole kan derfor have brug for, at du kan undervise i matematik. Det giver dem også fleksibilitet i skemaplanlægningen. Det er grunden til, at du skal have matematik på B-niveau. Det er derfor vigtigt, at du er åben for at undervise i matematik, også selvom matematik ikke er en del af din universitetsuddannelse.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.