Du skal have matematik på B-niveau - Teach First Danmark

Du skal have matematik på B-niveau

Matematik på B-niveau er et krav for at blive optaget. Hvis du ikke har mat-B, skal du have opnået mat-B senest den 15. juni for at kunne blive optaget. Du kan godt ansøge uden mat-B, men hvis du bliver tilbudt optagelse og ikke har mat-B, skal du inden for en uge sende os dokumentation for, at du er tilmeldt et kursus i mat-B og vil kunne bestå kurset senest den 15. juni. I modsat fald vil tilbuddet frafalde. Vær derfor opmærksom på at tilmelde dig et kursus i god tid, hvis du ikke har mat-B. Det koster typisk 550 kr.

Hvorfor er det et krav?

Matematik er et fag, som vores partnerskoler har svært ved at dække. Din skole kan derfor have brug for, at du kan undervise i matematik. Det giver dem også fleksibilitet i skemaplanlægningen. Som lærer kan man således godt få undervisningstimer i matematik, selvom man primært er ansat til at undervise i andre fag. For at imødekomme denne situation er det godt, at dine matematikkundskaber er på et rimeligt niveau.

Det er grunden til, at du skal have matematik på B-niveau. Det er derfor vigtigt, at du er åben for at undervise i matematik, også selvom matematik ikke er en del af din universitetsuddannelse.

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.
Deltag i et online infomøde.

Hør mere om programmet og stil spørgsmål til en graduate.

Tilmeld dig >
Holler Box