Hvor mange Teach First Danmark graduates optages?

I 2015 blev i alt 30 ud af 330 ansøgere optaget og matchet med skoler i hovedstadsområdet, og i 2016 blev alt blev 30 ud af 634 ansøgere optaget og ansat på skoler i hovedstadsområdet. De underviser underviser i dag på 30 forskellige folkeskoler i 10 forskellige kommuner i hovedstadsområdet.

 

I skoleåret 2017 er det også muligt at blive ansat på skoler i Kalundborg Kommune. Hvis du også er åben for denne mulighed, vil det stille dig bedst i forhold til dine optagelsesmuligheder (der vil være en rubrik i ansøgningsskemaet).

 

Programmet i Kalundborg er tilrettelagt anderledes end i hovedstadsområdet. Mest væsentligt vil en stor del af den sideløbende meritlæreruddannelse foregå som e-læring. Det giver dig ekstra fleksibilitet i hverdagen, ligesom du på din skole i Kalundborg vil opleve ekstra fleksibilitet. Herudover vil en lokal konsulent hjælpe dig med at finde en attraktiv bolig til en god pris og tæt på andre graduates. Hvis du vælger at flytte til Kalundborg Kommune, vil du også være sikret pasningsgaranti inden for en 1 måned.

 

For skoleåret 2017 forventer vi at optage op til 60 kandidater på programmet. Vi har to ansøgningsfrister henholdsvis den 15. december 2016 og den 15. marts 2017. Hvis du søger tidligt, får du tidligt svar. Sidste år blev 2 ud af 3 optaget via 1. ansøgningsrunde.  Din optagelse er betinget af, at du får ansættelse på en skole. Det kan vi ikke garantere, men vi oplever stor efterspørgsel på de kandidater, vi udvælger.

The following two tabs change content below.

admin

Nyeste indlæg af admin (se alle)

Kommentarer

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Læs også

Holler Box