Hvad mener I med ‘de dygtigste’?

Det korte svar er:
Rollemodeller med lederpotentiale, der kan tage ansvar, vinde respekt, motivere og skabe tillid. Dygtige formidlere, der kan begejstre og lære fra sig. Dedikerede mennesker, der bliver ved – også i modgang.

 

Her kommer et lidt længere svar:
Vi ønsker at samle dygtige mennesker omkring en fælles vision og et fællesskab, der arbejder for at løse Danmarks største problem. Det er et commitment til at mindske betydningen af social baggrund for et barns muligheder i livet. Det kræver en særlig vision, og det kræver et særligt potentiale, som du vil videreudvikle i programmet.

 

De mangfoldige udfordringer, du vil møde på en folkeskole i et socialt udsat område kræver noget særligt – både fagligt og som menneske. Vi kigger derfor efter kandidater med såvel faglige som personlige forudsætninger for at blive dygtige til at undervise i folkeskolen og som evner at bygge tillidsfulde relationer. Du skal være god til at sætte dig i andres sted og kommunikere til forskellige mennesker. Du skal være god til at samarbejde og organisere dit eget og andres arbejde. Og du skal have robusthed, viljestyrke og en oplevelse af formål til at tage et stort ansvar på dig og arbejde efter langsigtede mål, når hverdagen bliver rigtig svær.

 

Samtidig ønsker vi at inspirere en generation af ledere i og uden for skolen, som har førstehåndsviden om hvad der skal til for at sikre alle børn muligheden for at udvikle deres potentiale. Det er denne indsats, du bliver en del af: Et fællesskab af undervisere, sociale entreprenører og forandringsagenter, som har vilje og kompetencer til at tage ansvar, udvikle løsninger og give noget tilbage der, hvor det har størst effekt: Tidligt i livet.

 

Læs mere om vores optagelsesproces.

The following two tabs change content below.

Teach First Danmark

Nyeste indlæg af Teach First Danmark (se alle)

Kommentarer

Dette indlæg var udgivet den . Bookmark permalink.

Læs også