MØD OS TIL ET EVENT

Indlæser Events
Find Events

Event views visning

Kommende Events

Events Liste Navigation

april 2019

Mød Teach First Danmark på RUC

23. april kl. 11:00 - 13:00
RUC, Universitetsvej 1
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Map

Hvad er Teach First Danmark egentlig? Og hvad vil det sige at være graduate hos os?  Kom og sig hej, når Teach First Danmark besøger RUC med friskbrygget kaffe, chokolade og svarene på alle dine spørgsmål. Du kan også læse mere om programmet her eller gå på opdagelse i vores FAQ. Vi står klar til at tage imod dig ved kantinen fra kl. 11:00 – 13:00.

Læs mere »

Infoaften 23. april: Undervis og vær rollemodel i matematik og de naturvidenskabelige fag!

23. april kl. 17:30 - 19:00
Teach First Danmark, Vesterbrogade 52
København, 1620
+ Google Map

Hvad vil det sige at være Teach First graduate? Vær med til at inspirere alle børn i Danmark til at opdage og udvikle deres fulde potentiale - uanset deres sociale baggrund. En særlig optagelsesrunde for kandidater, der kan undervise, inspirere og være rollemodeller i matematik og naturvidenskab.   Kom og mød to graduates, som begge underviser i naturvidenskabelige fag til Infoaften hos Teach First Danmark. De vil fortælle om deres motivation, erfaringer og fremtidsplaner som graduates.   Teach First Danmark…

Læs mere »

Mød Teach First Danmark på DTU Lyngby

25. april kl. 11:00 - 13:00
DTU Lyngby, Anker Engelundsvej 1
Kgs. Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Map

Hvad er Teach First Danmark egentlig? Og hvad vil det sige at være Teach First graduate?  Kom og sig hej, når Teach First Danmark besøger DTU Lyngby på Landingsbanen i bygning 101 med friskbrygget kaffe, chokolade og svarene på alle dine spørgsmål. Du kan også læse mere om programmet her eller gå på opdagelse i vores FAQ. Vi står klar til at tage imod dig på Landingsbanen ved kantinen fra kl. 11:00 – 13:00.

Læs mere »
+ Eksporter alle events til din kalender