VISIONEN

Hver sjette elev forlader folkeskolen uden at kunne læse, regne eller skrive ordentligt

Negativ social arv er en væsentlig årsag

En god uddannelse er det vigtigste middel til at bryde negativ social arv

– og dygtige undervisere er den vigtigste del af en god uddannelse

Alle børn og unge skal have muligheden for en god uddannelse

Det er visionen bag Teach First Danmark. Det er en vision, som kræver, at flere af de dygtigste i en generation er med til at løfte den — som lærere i folkeskolen og som kommende ledere på alle niveauer i samfundet.

 

 

  • 38 procent af unge i Danmark har ikke en ungdomsuddannelse som 25-årig, hvis ikke deres forældre har en.
  • Danmark er det land i Norden, hvor social baggrund betyder mest for elevernes faglighed i folkeskolen.

Led dig selv

Som graduate vil du sætte ambitiøse mål, udfordre dig selv, blive konstant udfordret af andre, få indsigt i dine styrker og få feedback på din udvikling. Det bliver meget hårdt, og det er meget lærerigt. 

Led andre

Når du arbejder med dine styrker og relationer til andre, får du også indsigt og værktøjer til at lede, motivere og udvikle andre. Det vil du hver dag erfare på din skole og få systematisk feedback på i programmet.

Led forandring

Dine erfaringer vil udvikle dine kompetencer som lærer og som leder og inspirere dig til at gå forrest. Med dit netværk af graduates vil du se muligheder, udvikle løsninger og nye initiativer som også vil inspirere andre.

Vi engagerer mennesker, der kan sætte ind på alle niveauer i samfundet

Vi engagerer topmotiverede lærere, der vil undervise i mange år. Samtidig ønsker vi at fremme en generation af ledere og beslutningstagere i og uden for folkeskolen, som kender hverdagen på en skole og på tæt hold har erfaret, hvad der skal til for at give alle børn de bedste vilkår for at udvikle deres potentiale.