Danmark er i en usædvanlig og svær situation, hvor daginstitutioner, skoler og videregående uddannelser holder lukket. 

I folkeskolen betyder det, at tusindvis af elever og deres lærere ikke kan mødes og lære som de plejer. For forældre betyder det, at mange må blive hjemme for at passe deres børn. Det sidste stiller nye krav til, at man som forælder kan hjælpe sine børn med lektierne.

Vi har tænkt over, hvordan vi bedst kan hjælpe forældre og elever i denne svære tid.

Vi har i dag 180 dygtige lærere, som sparrer med vores erfarne lærerfaglige mentorer om at udvikle god undervisning i skolen fysisk og digitalt. Vi vil gerne stille denne viden og erfaring til rådighed for de forældre, der måtte ønske det.

Løbende nyhedsbrev med praktiske tip til forældre om god hjemmeundervisning

Fra på mandag vil vi løbende udsende et nyhedsbrev med det bedste vi ved om god undervisning og praktiske tips til, hvordan man som forælder kan undervise sine børn derhjemme.

Vi vil give konkrete anbefalinger til forskellige klassetrin og inkludere råd til, hvordan man strukturerer en skoledag derhjemme. Det er tænkt som et supplement til det, skolerne og undervisningsforlag allerede stiller til rådighed.

Med nyhedsbrevet ønsker vi at hjælpe forældre og elever til at få det bedste ud af en svær situation. Vi tager også meget gerne imod input og gode ideer til hjemmeundervisning, som kan sendes til jesper.bergmann@teachfirst.dk.

På vegne af Teach First Danmark

Jesper Bergmann