Nye stærke profiler til Teach First Danmark

Teach First Danmark ansætter to nye stærke profiler. Det sker i takt med skolernes efterspørgsel efter flere dygtige kandidater, der kan bidrage til at undervise de børn og unge i folkeskolen, der har det sværest.

Tina Nedergaard er ny chef for forretningsudvikling og fundraising og Ditte Louise Weldingh er ny programchef hos Teach First Danmark.

Direktør i Teach First Danmark, Jesper Bergmann, udtaler:

“Tina Nedergaard og Ditte Louise Welding tilfører Teach First Danmark stor erfaring inden for uddannelse, strategi og finansiering. Jeg er stolt over, at Teach First Danmark gang på gang tiltrækker så dygtige medarbejdere, og jeg glæder mig til at samarbejde med Tina og Ditte om at sikre Teach First Danmark fortsat vækst og høj kvalitet på alle niveauer”.

Chef for forretningsudvikling og fundraising

Tina Nedergaard

Tina Nedergaard er ansat i Teach First Danmark fra 30. november 2015. Som chef for forretningsudvikling og fundraising vil Tina bidrage til at styrke den fortsatte finansiering, vækst og udvikling af Teach First Danmark – og en fortsat bred opbakning til initiativet i de kommende år. Tina er uddannet cand.scient.pol. og bringer 20 års relevant erhvervserfaring med sig – som leder af en mindre international uddannelsesorganisation, som uddannelseskonsulent i DA og næsten 13 års erfaring fra Folketinget som bl.a. uddannelsesordfører og undervisningsminister.

“Jeg er meget glad for at få lov til at arbejde med videreudviklingen af folkeskolen. Der er ingen tvivl om, at Teach First Danmark i de kommende år bliver en endnu vigtigere spiller for at sikre børn og unge fra socialt belastede boligområder bedre faglige og sociale kompetencer. Jeg glæder mig meget til alle opgaverne og samarbejdet med en stor gruppe engagerede mennesker”.

Programchef

Ditte Louise Weldingh

Ditte Louise Welding er ansat i Teach First Danmark fra 1. november 2015. Som programchef vil Ditte stå for evaluering og kvalitetssikring af Teach First Danmarks toårige program i tæt samarbejde med Teach First Danmarks mentorer og samarbejdspartnere. Med en baggrund som bl.a. souschef i Danmarks Akvarium og leder af Formidlingstjenesten ved Vestforbrænding, har Ditte stor erfaring med udvikling og ledelse inden for formidling og undervisning site internet.

Ditte brænder for at skabe grundlag for undervisning, der giver alle børn og unge en ligeværdig chance for en udbytterig skolegang og en positiv fremtid.

“I Teach First Danmark sættes alle kræfter ind på at rekruttere og uddanne de fagligt stærkeste kandidater fra universiteterne, som samtidig er relationsstærke og dedikerede til at gøre en stor personlig indsats for de mest udsatte børn i klassen, i folkeskolen og i samfundet. Det er et helt unikt projekt, som jeg er meget stolt over at være en del af”.

Om Teach First Denmark

Teach First Denmark er en non-profit organisation, som i dialog med folkeskolerne engagerer de mest kompetente og relationsstærke bachelorer, kandidater og ph.d.er til at undervise og være rollemodeller for de børn og unge i skolen, der har mest brug for det.

Læs også

Velkommen til årgang 2023!

De nye Teach First-graduates er netop begyndt ude på skolerne. Tag godt imod dem!

Vi åbner for nye ansøgninger til vores vinteroptag

Skal der ske noget nyt i dit liv og din karriere? Drømmer du om at [...]

Her er vores to nye lærerfaglige mentorer

Vi kan nu med stolthed præsentere vores to nye lærerfaglige mentorer: Lasse Rømer og Thomas [...]

Sara er uddannet havbiolog, men arbejder som lærer på Tingbjerg Skole (artikel i Politiken)

Folkeskolen er i stor mangel på uddannede lærere. På Tingbjerg Skole er flere af lærerne [...]

Generalforsamling hos Teach First Danmark torsdag den 2. februar 2023

Der indkaldes til generalforsamling i foreningen torsdag den 2. februar kl. 19:00 i sekretariatets lokaler [...]

HURRA! Teach Frist Danmark optager den største årgang til dato

HURRA! I år har Teach First Danmark optaget den største årgang siden vi startede tilbage [...]