HURRA! Teach Frist Danmark optager den største årgang til dato

HURRA! I år har Teach First Danmark optaget den største årgang siden vi startede tilbage i 2015. Hele 49 graduates er det blevet til, og vi har ambitiøse planer om at optage endnu flere til næste år! Det fejrede vi med lidt champagne i dag 🥂. Der mangler mange gode kolleger på billedet, som også har del i æren 🤗.

I det hele taget har 2022 været et begivenhedsrigt år i Teach First Danmark. Vi har for første gang opnået at blive en del af Københavns Kommunes budgetforlig. Det har vi har arbejdet på siden 2016, og det vil spille en stor rolle for at Teach First Danmark kan bidrage til at løfte endnu flere af de børn i Danmark, der har mest brug for det.

Vi er stolte over den flotte indsats blandt alle vores dygtige graduates og alumner, og som direktør er jeg selvfølgelig også meget stolt over, hvordan vi har hjulpet hinanden i sekretariatet og er lykkes med at komme så flot i mål 💪

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.