fbpx

Teach First Danmark indgår samarbejde med KMD

Det er med stor glæde, at Teach First Danmark har indgået et samarbejde med KMD – en af Danmarks største IT- og softwarevirksomheder.


KMD vil blandt andet været med til at give kandidater i programmet feedback på de kompetencer, de udvikler i løbet af deres to år som graduates, herunder gennem karrierecoaching.

Søren Billeskov, Director Talent Management, KMD

“Teach First Danmarks kandidater er åbenlyst folk med både faglige og menneskelige kvalifikationer, som vi i KMD er glade og stolte over at kunne kalde strategiske partnere. Arbejdet understøtter det danske samfund og giver vores børn de bedste muligheder for at uddanne sig. Det er meget svært ikke at se det som en rigtig god ide”.

Jesper Bergmann, Direktør hos Teach First Danmark:

”KMD har engageret sig i flere initiativer inden for uddannelse, der gør en positiv forskel. Jeg er derfor stolt over, at KMD har valgt at samarbejde med Teach First Danmark. Det er både en anerkendelse af vores indsats for at sikre flere børn i Danmark en god uddannelse og en anerkendelse af de kompetencer, det kræver at løfte opgaven som graduate.”

Vil du være graduate i 2022?

Holler Box