Nye kurser i samarbejde med IBM

I samarbejde med Teach First Danmark afholder IBM en række kurser for graduates i det sidste halvår af det toårige graduate program. Kurserne vil hjælpe kandidaterne til at blive bevidste om deres styrker og reaktionsmønstre i forhold til deres rolle som undervisere og ledere.

 

Ledelsesudvikling er ikke et kursus…
IBMs kurser vil give graduates indblik i, hvordan kommunikation, personlige reaktionsmønstre og fordomme blandt andet kan være med til at forme ens lederrolle.

 

For graduates er dette aktuelt på deres skoler, hvor de hver dag erfarer, hvad det vil sige at kunne lede, motivere og vinde respekt – og ikke kun i klasselokalet, men i alle sammenhænge, hvor de bliver udfordret på deres person og faglighed.

 

En vigtig pointe i programmet er således, at du bliver en dygtig underviser og leder ved at være det. Du kan blive udnævnt til chef, men leder er noget andre vælger dig til at være.

 

Derfor tror vi også på, at erfaringen som graduate vil slå positivt igennem, uanset om man efter programmet fortsætter med at undervise i folkeskolen eller fortsætter sin karriere et andet sted i uddannelsessystemet eller i erhvervslivet. I alle tilfælde kan graduates være med til at skabe rammerne for, at alle børn i Danmark får muligheden for en god uddannelse.

 

Om samarbejdet med IBM
IBM blev virksomhedspartner i 2015, og vi er meget glade for at IBM både støtter op om Teach First Danmarks indsats og stiller deres interne ekspertise til rådighed for graduates.

 

“Teach First Danmark har en mission der er så vigtig, at det er svært ikke at se Teach First Danmark som en strategisk partner. Dels er missionen med til at støtte nogle af de mest sårbare i vores samfund, og dels giver det graduates en helt enestående erfaring og uddannelse til gavn for erhvervslivet og samfundet på længere sigt”.

 

– Sanne Urbak Rasmussen, CSR Manager, IBM Danmark

Læs også

Kan vi regne med æbler og pærer? Ordvalg og sprogforståelse i matematikundervisning

Vi kan nu med stolthed præsentere vores to nye lærerfaglige mentorer: Lasse Rømer og Thomas [...]

Velkommen til årgang 2023!

De nye Teach First-graduates er netop begyndt ude på skolerne. Tag godt imod dem!

Vi åbner for nye ansøgninger til vores vinteroptag

Skal der ske noget nyt i dit liv og din karriere? Drømmer du om at [...]

Her er vores to nye lærerfaglige mentorer

Vi kan nu med stolthed præsentere vores to nye lærerfaglige mentorer: Lasse Rømer og Thomas [...]

Sara er uddannet havbiolog, men arbejder som lærer på Tingbjerg Skole (artikel i Politiken)

Folkeskolen er i stor mangel på uddannede lærere. På Tingbjerg Skole er flere af lærerne [...]

Generalforsamling hos Teach First Danmark torsdag den 2. februar 2023

Der indkaldes til generalforsamling i foreningen torsdag den 2. februar kl. 19:00 i sekretariatets lokaler [...]