fbpx

Teach First Danmark indgår samarbejde med Kromann Reumert

 

Teach First Danmark har indgået et samarbejde med Kromann Reumert – Danmarks
førende advokatvirksomhed

 


 

Kromann Reumert vil blandt andet rådgive Teach First Danmarks organisation om juridiske problemstillinger og være vært for nogle af Teach First Danmarks begivenheder i løbet af 2018. Samarbejdet med Teach First Danmark passer godt med både Teach First Danmarks strategi om at indgå langsigtede partnerskaber med Danmarks førende virksomheder og organisationer og med Kromann Reumerts CSR-strategi med fokus på børn, unge og uddannelse. 

 

 

Jeg er meget stolt over samarbejdet med Kromann Reumert. Som non-profit organisation er det et privilegium at få juridisk sparring og rådgivning på højeste niveau. – Jesper Bergmann, CEO, Teach First Danmark

 

Kromann Reumerts Managing Partner, Arne Møllin Ottosen udtaler i forbindelse med partnerskabet:

“Teach First Danmark har vist gode resultater ift. at engagere flere af de dygtigste og mest motiverede unge til at undervise på de folkeskoler, hvor eleverne har mest brug for det. Der er brug for at give alle muligheden for at få en god uddannelse uanset deres sociale baggrund, og vi er glade for at kunne støtte Teach First Danmark i arbejdet med at nå deres ambitiøse mål”.

 

Jesper Bergmann, CEO for Teach First Danmark:

“Jeg er meget stolt over samarbejdet med Kromann Reumert. Som non-profit organisation er det et privilegium at få juridisk sparring og rådgivning på højeste niveau. I 2017 optog vi den første jurist i programmet, og jeg håber, at vi i de kommende år vil optage endnu flere dygtige jurister, som kan se værdien og potentialet i at være en del Teach First Danmark”

 

 


 

Om Teach First Danmark

Hvordan du klarer dig i livet bør ikke afhænge af dine forældres uddannelse og indkomst. Teach First Danmark engagerer de dygtigste kandidater fra landets videregående uddannelser til et toårigt graduate-program, hvor de som undervisere og kommmende ledere vil bidrage til at give alle børn og unge i Danmark muligheden for en god uddannelse – uanset social baggrund. De dygtigste er: Rollemodeller med lederpotentiale, der kan tage ansvar, vinde respekt, motivere og skabe tillid. Dygtige formidlere, der kan begejstre og lære fra sig. Dedikerede mennesker, der bliver ved – også i modgang.

 

Læs også

Kom til sommerfest og generalforsamling hos Teach First Danmark fredag 7. juni 2024

Vi inviterer alle medlemmer, graduates og alumner til sommerfest og generalforsamling.

Kan vi regne med æbler og pærer? Ordvalg og sprogforståelse i matematikundervisning

TF-alumne Mikkel Stoltenberg har udgivet en bog om sprogets store betydning for elevernes udbytte af [...]

Velkommen til årgang 2023!

De nye Teach First-graduates er netop begyndt ude på skolerne. Tag godt imod dem!

Vi åbner for nye ansøgninger til vores vinteroptag

Skal der ske noget nyt i dit liv og din karriere? Drømmer du om at [...]

Her er vores to nye lærerfaglige mentorer

Vi kan nu med stolthed præsentere vores to nye lærerfaglige mentorer: Lasse Rømer og Thomas [...]

Sara er uddannet havbiolog, men arbejder som lærer på Tingbjerg Skole (artikel i Politiken)

Folkeskolen er i stor mangel på uddannede lærere. På Tingbjerg Skole er flere af lærerne [...]

Generalforsamling hos Teach First Danmark torsdag den 2. februar 2023

Der indkaldes til generalforsamling i foreningen torsdag den 2. februar kl. 19:00 i sekretariatets lokaler [...]