Graduate fra Teach First Danmark indstillet til Politikens Undervisningspris

En af vores seje graduates er blevet indstillet til Politkens Undervisningspris af sine elever på Bavnehøj Skole.


Oliver Olsen, Camille Jensen og Ahmad Al-zawydee fra Bavnehøj Skole i Københavns sydhavnskvarter er på vej frem i livet. Det lyder som en selvfølgelighed, når man er 14 år og går i 8. klasse.

Men for de unge i Sydhavnen er følelsen af at bevæge sig mod nye, spændende horisonter intensiveret de sidste par år. Det hænger ikke mindst sammen med, at de for to år siden fik Vibeke Greby Schmidt som lærer, fortæller eleverne.

»Vibeke betyder meget for mig. Jeg ved ikke, hvordan jeg var, hvis hun ikke var kommet på skolen. Hun motiverer mig så meget«, siger Oliver Olsen. Han har Vibeke Greby Schmidt i matematik, engelsk og fransk. »Man kan godt skrive til hende, selvom hun har fri. Hun vil altid hjælpe. Hun er en super, super god lærer«, siger Ahmad Al-zawydee.

Læs hele artiklen her