​Graduate fra Teach First Danmark vinder Politikens Undervisningspris

​Hos Teach First Danmark er vi pavestolte over vores dygtige graduate, ​Vibeke Greby Schmidt, som netop har vundet en af Politikens Undervisningspriser. Vibeke blev optaget i programmet i 2016 og underviser i matematik, engelsk og fransk på Bavnehøj Skole.

Dommerpanelet skriver:

Et varmt tema i folkeskolen er, hvordan man både løfter de fagligt stærke og de elever, der kommer fra hjem uden tradition for længere uddannelser.

Ifølge dommerpanelet er Vibeke Greby Schmidt fra Bavnehøj Skole i Københavns Sydhavn en af de lærere, der ser ud til at have knækket koden. Det sker via en kombination af høj faglighed, varieret undervisning og et ekstraordinært socialt engagement.

»Men først og fremmest ser Vibeke sine elever som dem, de er – og hun tror på dem. Hun tror, de kan blive super dygtige – også selv om der er en del fagligt, der skal indhentes«, skriver panelet.

Vibeke Greby Schmidt er en ung lærer. Hun er ikke bange for at gå nye veje. Det viste hun, da hun aktiverede sit personlige netværk til at finde attraktive praktikpladser til sine elever, der for de flestes vedkommende ikke havde mange kontakter i familien og blandt bekendte at trække på. Det er med til at give et særligt forhold til læreren, som en elev skriver i sin indstilling:

»At have en lærer, der gider os, giver nogle elever, der gider læreren – og ikke mindst lyst til at lære«.

Kilde: Politiken

 

Vi glæder os til at følge og støtte Vibeke og andre graduates og lærere i deres arbejde for at ​sikre alle børn i Danmark muligheden for en god uddannelse – både som lærere i folkeskolen og som ledere og forandringsagenter på alle niveauer i samfundet.​ Læs mere om Teach First Danmarks vision

 


 

MERE OM VIBEKE GREBY SCHMIDT

> Lyt til podcast med Vibekes elever om hvad en god lærer er for dem

> Læs Vibekes blog, hvor hun fortæller om sine erfaringer som graduate

> Læs om Vibekes kamp for praktikpladser til sine elever (artikel i Politiken)

> Vibeke er virkelig den bedste, bedste lærer (artikel i Politiken)

> Vibeke i DR Ultra – TV-indslag

 

Kommentarer

Kom til infoaften 6. feb.

- og mød nuværende graduates


Klik her og læs mere >

Holler Box