Teach First Danmark modtager støtte fra Axcel Fonden

Det er med stor glæde, at Teach First Danmark har modtaget en donation Axcel Fonden til etablering af Teach First Danmarks toårige graduate program.


Teach First er et internationalt gennemprøvet koncept, hvor de mest relationskompetente og fagligt kompetente kandidater fra universiteternes rekrutteres og efteruddannes som lærere på socialt udfordrede skoler med henblik på at undervise som fuldtidslærere i mindst to år.

Efter programmets to år kan programmets deltagere fortsætte med at undervise, mens andre vil vælge at forfølge karriereveje i ministerier, kommuner og erhvervslivet. Teach First Danmark sigter efter at fremme en generation af kommende ledere og beslutningstagere, der har praktisk erfaring som lærere i folkeskolen.

“Axcel Fonden’s fokus er på at fremme det danske videnssamfund gennem støtte til uddannelse og ledelse, og vi ser, at Teach First Danmark som et stærkt bidrag hertil. Erfaringer fra udlandet har vist at kandidaterne har taget godt imod programmet og bidraget positivt til at bryde den sociale arv. Derfor er Axcel Fonden stolte af at støtte Teach First Danmark, og vi glæder os til at følge programmets udvikling ” udtaler Johan Schrøder, bestyrelsesformand i Axcel Fonden.

“Hos Teach First Danmark kæmper vi hver dag for at komme tættere på vores mål. Derfor er det en stor hjælp, at Axcel Fonden, som de første melder sig på banen og støtter op om vores program. Det er et klap på skulderen, hvilket motiverer os til at arbejde endnu hårdere for at nå det endelige mål om at bidrage til, at endnu flere danske børn får mulighed for at bryde med den sociale arv gennem uddannelse” siger Richard Bundsgaard, bestyrelsesformand i Teach First Danmark.

Yderligere information:

Richard Bundsgaard, Bestyrelsesformand, Teach First Danmark E-mail: richard.bundsgaard@teachfirst.dk Telefon: +45 61 33 87 25 www.teachfirst.dk
Om Axcel Fonden

Axcel Fonden er komplementar for to kapitalfonde i Danmark, der forvaltes af Axcel Management. Axcel III og Axcel IV har et samlet investeringstilsagn på 6,6 mia. kr.