Serieiværksætteren Tommy Ahlers støtter etableringen af Teach First Danmark

tommy ahlers støtter teach first danmark

Teach First Danmark kan med glæde meddele, at Tommy Ahlers har valgt at støtte op Teach First Danmark.


Tidligere har Tommy Ahlers stiftet og solgt flere succesfulde teknologivirksomheder for samlet set mere end en halv milliard, og nu investerer han for første gang en del af sin formue i et non-profit foretagende.

“Intet er vigtigere end et stærkt team, og et godt produkt, og efter at have fået kendskab til Teach First Danmark er jeg overbevist om, at det er et projekt, der vil kunne styrke resultaterne i den danske folkeskole og prestigen ved at være lærer. Folkeskolen er så vigtig for samfundet, at det er helt essentielt at få de dygtigste unge til at bruge tid på den – og ikke mindst have oplevelsen og den viden med sig, når de går videre ud i det danske erhvervsliv ”, udtaler Tommy Ahlers.

Med Tommy Ahlers flotte donation kan Teach First Danmark fortsætte arbejdet med at etablere programmet i Danmark. Siden opstarten er projektet kommet rigtig langt og er blevet godt modtaget hos en lang række samarbejdspartnere.

“Hos Teach First Danmark er vi stolte over, at en serieiværksætter som Tommy Ahlers vælger at donere en flot sum til vores non-profit forening. At en med så stor rutine og viden tror på, hvad vi arbejder for, er et kæmpe klap på skulderen”, udtaler Jesper Bergmann, medstifter af Teach First Danmark og næstformand i bestyrelsen.

Teach First Danmark blev stiftet i efteråret 2012 som almennyttig forening. Programmet starter i sommeren 2015.

For yderligere information:

Kommunikationschef, Thomas Alexander Hoelgaard
Thomas.hoelgaard@teachfirst.dk