Et vellykket lanceringsevent

Teach First Danmarks stiftere

Teach First Danmark ønsker at sende en varm tak til alle de mange mennesker, som fredag valgte at bruge deres aften med os. Det var en rigtig god og hyggelig aften, og vi er stolte over at have kunnet lancere Teach First Danmark-programmet i de rammer.

Endnu engang ønsker vi at rette en varm tak til Tre Falke Skolen og Pernille Fabricius for lån af lokaler og hjælp til at få dagen til at forløbe som den gjorde. Samtidig ønsker vi at takke Lise Egholm og Stefan Hermann for deres inspirerende indlæg. Vi er rigtig stolte af at have lanceret Teach First Danmark-programmet sammen med Metropol og ser lyst på fremtiden. Se alle billederne fra aftenen her.

 

Finansministeren og Teach First Danmarks stiftere til lanceringsevent (nr. 2, 3 og 4 fra venstre) .