fbpx

Teach First Danmark ansætter to nye lærerfaglige mentorer

Hos Teach First Danmark er vi glade for at kunne byde velkommen til to nye lærerfaglige mentorer, Martin Lind og Rikke Harling.

Skolernes efterspørgsel efter flere lærertalenter fra Teach First Danmark betyder, at vi i det seneste år har øget optaget af graduates. Det betyder også et øget behov for erfarne mentorer, som kan støtte kandidaterne i deres undervisningspraksis og udvikling som lærere og ledere.

Rikke og Martin er begge uddannet folkeskolelærere. Sammen med Teach First Danmarks øvrige mentorer vil de frem mod 2020 støtte 200 aktive graduates i programmet og hjælpe kandidaterne til at løfte op mod 16.000 af de elever i folkeskolen, der har mest brug for det.

Martin Lind, 32 år

Ny lærerfaglig mentor, Teach First Danmark

“Teach First Danmark arbejder for at give alle børn og unge muligheden for en god uddannelse uanset social baggrund suivez. Det er en ambition, jeg har arbejdet for i knap 12 år som lærer i folkeskolen og i andre dele af skolesystemet. Her har jeg set hvad der virker, og hvor det bliver svært for den enkelte elev – og hvor utrolig vigtig læreren altid er. Teach First Danmark er med til at engagere flere af de mest talentfulde kandidater, som har potentiale og format til løfte nogle af de elever i folkeskolen, som har det sværest. Jeg glæder mig til at være en del af deres udvikling for at gøre en positiv forskel.”

Rikke Harling, 34 år

Ny lærerfaglig mentor, Teach First Danmark

“Jeg er utrolig stolt over at være en del af Teach First Danmark og støtte op om visionen om at give alle børn i Danmark de bedste muligheder for at få en god uddannelse. Det er en vision, som jeg tager med mig fra mine 12 år som lærer i folkeskolen, hvor rigtig mange lærere hver dag gør en kæmpe forskel. Jeg glæder mig til at lære kandidaterne at kende og støtte dem i deres udvikling og ambitioner om også gøre en forskel for deres elever – både som lærere i folkeskolen og hvor de ellers vil blive inspireret til at sætte ind.”

Vil du være graduate i 2022?

Holler Box