Jurist og graduate: Fra de bonede gulve til skolegården. ”Mine hænder var blevet kolde”.

Vinoth Paramasamy var godt i gang med karrieren som jurist, da han blev graduate hos Teach First Danmark. Her underviser Vinoth som led i et toårigt lærer- og ledelsesudviklingsprogram på fuld tid i en folkeskole i et socialt udsat område og videreuddanner sig samtidig til folkeskolelærer. ”Mit arbejde skal give mening for konkrete menneskeskæbner,” siger han.

Foto: Jeppe Bøje Nielsen

Læs artiklen om Vinoth i Kristeligt Dagblad.


Læs også:

The best CBS graduates teach less privileged children in public schools

 

Bliv Teach First graduate

Bliv en del af et ambitiøst graduate program med topmotiverede bachelorer og kandidater, som har viljen og lederpotentialet til at løse et af Danmarks største problemer. Det handler om at skabe lige muligheder for alle børn og unge i Danmark – uanset deres sociale baggrund.

Om programmet

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *