Nyt nyhedsbrev til forældre: Hjælp til hjemmeundervisning i en svær tid

Danmark er i en usædvanlig og svær situation. Daginstitutioner, skoler og videregående uddannelser holder lukket. Med tips og råd til hjemmeundervisning ønsker vi at hjælpe.

Lukningen af skoler betyder, at tusindvis af elever og lærere ikke kan mødes og lære som de plejer. For mange forældre betyder det, at de må blive hjemme for at passe deres børn og i højere grad skal hjælpe dem med lektierne.

Hos Teach First Danmark vil vil gerne hjælpe alle til at få det bedste ud af situationen. Derfor vil vi fra mandag d. 16. marts udsende et dagligt nyhedsbrev med praktiske tips og anbefalinger til god hjemmeundervisning på forskellige alderstrin.

Dagligt nyhedsbrev med praktiske tips til forældre om god hjemmeundervisning

Foto: Maj My – majmy.dk

Vi har i dag 180 dygtige lærere ude på skolerne. Til daglig sparrer de med erfarne lærerfaglige mentorer og har fokus på at udvikle god undervisning. Med nyhedsbrevet stiller vi deres viden og erfaring til rådighed for de forældre, der måtte ønske det.

Vi vil komme med tips og råd målrettet til forskellige alderstrin. Du vil også få vores bud på, hvordan du kan strukturere en skoledag derhjemme. Det er tænkt som et supplement til det, skolerne og undervisningsforlag allerede stiller til rådighed.

Du vil kunne modtage nyheder om hjemmeundervisning, så længe skolerne holder lukket. Vi modtager også meget gerne input og ideer til hjemmeundervisning, som kan sendes til jesper.bergmann@teachfirst.dk.

På vegne af Teach First Danmark
Jesper Bergmann, direktør, Teach First Danmark

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.