Graduate indstillet til Politikens Undervisningspris – igen.

Andreas Damgaard er nomineret til Politikens Undervisningspris. Det er anden gang på 2 år, at en graduate fra Teach First Danmark bliver nomineret. I 2018 vandt Vibeke Schmidt prisen.

Andreas Damgaard Sørensen er indstillet til Politikens Undervisningspris i 2020. Han færdiggjorde Teach First Danmarks graduate-program i 2019 som lærer på Skolen på Herredsåsen, hvor han fortsat underviser og er mentor og arbejdsmiljørepræsentant.

Det er anden gang, at en graduate fra Teach First Danmark er nomineret til Politikens Undervisningspris. I 2018 vandt Vibeke Greby Schmidt prisen, mens hun underviste på Bavnehøj Skole.


Andreas med sine elever på Skolen på Herredsåsen i Kalundborg.


> Læs udvalgte skolelederes erfaringer
> Teach First-lærer vinder Politikens Undervisningspris 2018
> Presseklip: Teach First-lærere i medierne

Teach First-læreres universitetsbaggrund (2019)

[visualizer id=”14707″]

Om Teach First Danmark

Teach First Danmark blev stiftet som almennyttig forening i 2013 og har ifølge sine vedtægter til formål at give alle børn og unge muligheden for at få en god uddannelse uanset social baggrund. Midlet er endnu flere dygtige folkeskolelærere i socialt udsatte områder og flere kommende beslutningstagere på uddannelsesområdet med en praktisk erfaring som folkeskolelærere i et udsat område.

Teach First Danmark har i sin opstartsfase været finansieret af fonde, heriblandt A.P. Møller Fonden, Industriens Fond, Egmont Fonden, Novo Nordisk Fonden og TrygFonden. Se alle støtter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.