Fire socialdemokratiske borgmestre ser gerne Teach First Danmark på finansloven

Fire S-borgmestre ser gerne Teach First Danmark på finansloven, fordi vi bidrager til at sikre kvalificerede lærere til kommunernes skoler i udsatte boligområder, ikke mindst i STEM-fagene. Det er lærere, som bliver på skolerne og ellers ikke ville have fundet vej til skolerne, skriver de.

De fire borgmestre bakker hermed op om Radikale Venstres forslag økonomisk støtte til Teach First Danmark som almennyttig forening via finansloven. De ser alle et stort og fortsat behov for at kunne sikre nok kvalificerede lærere til deres skoler i udsatte boligområder via Teach First Danmark.

De hæfter sig ved, at det er dygtige lærere, som skolerne er meget tilfredse med og som bliver på skolerne som uddannede lærere efter at have gennemført Teach First Danmarks program, og at det er gode lærerkræfter, som ellers ikke ville have fundet til skolerne.

De fire borgmestre er:

  • Borgmester, Ole Bjørstorp (S), Ishøj Kommune
  • Borgmester Thomas Lykke Pedersen (S), Fredensborg Kommune
  • Borgmester Allan S. Andersen (S), Tårnby Kommune
  • Børne- og ungdomsborgmester Jesper Christensen (S), Københavns Kommune

Læs de fire borgmestres begrundede støtte nedenfor i støtteerklæringerne.


Alle støtteerklæringer i november 2020 i forbindelse med Radikale Venstres forslag om økonomisk støtte via finansloven for 2021:

[envira-gallery id=”27864″]

ATV (Akademiet for Tekniske Videnskab)

Dansk Erhverv

Dansk Industri

Dansk Metal

Danske Skoleelever

Københavns Kommune

Ishøj Kommune

Fredensborg Kommune

Tårnby Kommune

Skolelederforeningen