Østifterne støtter Teach First Danmark

Teach First Danmark har modtaget væsentlig økonomisk støtte af Foreningen Østifterne. Dermed står non-profit organisationen endnu stærkere frem til programstart i foråret 2015.

 

Teach First Danmark kan med glæde meddele, at non-profit organisationen har modtaget en væsentlig donation fra Østifterne.

 

– Med denne donation er vi kommet et stort skridt tættere på målet, men der er stadig lang vej. Heldigvis har vi et stærkt team, og vi ser alle frem til at kæmpe videre. Jeg ønsker at sige tak til Østifterne, der med donationen udviser et enormt udtryk for tillid. Det betyder meget, når det kommer fra en respekteret og ressourcetung organisation, siger Richard Bundsgaard.

 

Østifterne arbejder for at gøre Danmark til et mere sikkert sted ved at støtte skadeforebyggende aktiviteter. Desuden er det et ønske at medvirke med støtte til uddannelse og humanitære støtte- og hjælpeaktiviteter.

 

Yderligere information: Richard Bundsgaard, Bestyrelsesformand, Teach First Danmark. E-mail: richard.bundsgaard@teachfirst.dk Telefon: +45 61 33 87 25 www.teachfirst.dk