Teach First Danmarks 2. årgang er dimitteret

Den 18. august: en stolt dag for Teach First Danmark og for 25 nyudklækkede alumner fra Teach First Danmarks 2. årgang 


Henriette bliver råbt op og får et kæmpe bifald af familie og venner og af andre graduates. Hun går op til podiet og får overrakt et diplom, hvor der står, at hun i tillæg til sin titel som cand.polit fra 2016 nu også kan kalde sig Teach First Danmark alumne. I alt kunne 25 nye alumner fejre hinanden på dagen. De udgør Teach First Danmarks 2. årgang af graduates, som startede i 2016.

Forbilleder, der vil give noget tilbage – og får en masse igen

Henriette og alle andre alumner fra Teach First Danmark har i løbet af deres to år som graduates ydet en kæmpe indsats og lagt en beundringsværdig energi for dagen. De har gennemført et krævende forløb, hvor de har guidet og undervist en masse skønne børn i fuldt skema på folkeskoler i socialt udsatte områder. Samtidig har de sparret med professionelle mentorer, gennemført uddannelse hos Teach First Danmark og videreuddannet sig til lærere i samarbejde med professionshøjskolerne KP og Absalon.

Vi ved, at det har kostet sved og tårer. Det har været personligt og fagligt udfordrende. Samtidig ved vi fra alumner, at det har været lærerigt og utroligt berigende at få adgang til at være en stor og positiv indflydelse i unge menneskes liv og selvforståelse.

>> Læs med på graduate-bloggen og kom tæt på Teach First Danmark graduates

Alumner, der vil gøre en forskel i og uden for skolen

De 25 nye alumner står nu klar til at rykke videre både i og uden for skolen – med hjerter, der brænder for at bidrage til at alle børn og unge i Danmark udvikler deres fulde potentiale. Nogle af dem er blevet bidt af arbejdet i folkeskolen og vil derfor fortsætte som lærere i et eller flere år. Andre har ambitioner om at bringe deres ideer og kompetencer i spil på andre niveauer i samfundet

Vi glæder os til at følge alle vores alumner. Både dem fra årgang 2016 og den allerførste årgang fra 2015, som blev færdige sidste år. Fælles for alle vores alumner er, at de ikke alene kan fortsætte med at gøre en forskel hver især, men også sammen gennem Teach First Danmarks alumnenetværk. Her kan de hente inspiration hos hinanden, tage på studieture og udvikle projekter og samarbejder, der kan adressere negativ social arv på flere niveauer og bidrage til at skabe flere mønsterbrydere blandt børn unge.

Jesper Bergman, CEO hos Teach First Danmark, udtaler:

 

“Vores Teach First Danmarks graduates for årgang 2016 blev udvalgt blandt 634 ansøgere, og de har i allerhøjeste grad vist sig at leve op til den tillid og de høje forventninger, vi har haft til dem. Med deres smittende begejstring og engagement har de ikke alene været med til at gøre en forskel for de elever og skoler, de har været i kontakt med, men også været med til at udvikle og forbedre Teach First Danmarks graduate-program. Jeg er også glad for, at størstedelen af dem ønsker at fortsætte på deres skoler efter sommerferien, og jeg glæder mig til, at de som alumner vil fortsætte med at arbejde for Teach First Danmarks vision på mange forskellige niveauer i fremtiden.Bliv en del af årgang 2019-21!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få besked, når vi åbner for tilmeldinger.
>> Tilmeld dig her

 

Læs også

Velkommen til årgang 2023!

De nye Teach First-graduates er netop begyndt ude på skolerne. Tag godt imod dem!

Vi åbner for nye ansøgninger til vores vinteroptag

Skal der ske noget nyt i dit liv og din karriere? Drømmer du om at [...]

Her er vores to nye lærerfaglige mentorer

Vi kan nu med stolthed præsentere vores to nye lærerfaglige mentorer: Lasse Rømer og Thomas [...]

Sara er uddannet havbiolog, men arbejder som lærer på Tingbjerg Skole (artikel i Politiken)

Folkeskolen er i stor mangel på uddannede lærere. På Tingbjerg Skole er flere af lærerne [...]

Generalforsamling hos Teach First Danmark torsdag den 2. februar 2023

Der indkaldes til generalforsamling i foreningen torsdag den 2. februar kl. 19:00 i sekretariatets lokaler [...]

HURRA! Teach Frist Danmark optager den største årgang til dato

HURRA! I år har Teach First Danmark optaget den største årgang siden vi startede tilbage [...]