Fra elektroingeniør til folkeskolelærer via Teach First Danmark

Denne artikel gengivet fra Lær for Livets hjemmeside. Billedet tilhører Lær for Livet og er fra en sommercamp, hvor lærere fra Teach First Danmark underviser som en del af sommerakademiet inden skolestart.

Fra elektroingeniør til folkeskolelærer via Teach First Danmark

Mød Frederik, der er i gang med at uddanne sig til folkeskolelærer via NGO’en TEACH FIRST DANMARK. De sidste to år har han brugt sin sommerferie og weekender på Learning Camp med Lær for Livet. Det gør han, fordi det giver ham livsglæde og styrker ham fagligt. Og Lær for Livet sætter pris på TEACH FIRSTERNES faglighed og engagement i forhold til de mest udsatte børn og unge.


Med hele to bachelorgrader i hus – én i Film- & Medievidenskab og én som elektroingeniør – blev Frederik Voss bevidst om sit behov for at arbejde med mennesker og sin lyst til at arbejde med læring.

Jeg er en person, der altid har elsket at gå i skole og at lære. I slutningen af mine studier fandt jeg ud af, at jeg havde et stort behov for at arbejde med mennesker, og at det i virkeligheden var det at være i et læringsmiljø, der virkelig interesserede mig, ” fortæller han.

Læs hele artiklen på Lær for livets hjemmeside

Denne artikel gengivet fra Lær for Livets hjemmeside. Billedet tilhører Lær for Livet og er fra en sommercamp, hvor lærere fra Teach First Danmark underviser som en del af sommerakademiet inden skolestart.

Fra elektroingeniør til folkeskolelærer via Teach First Danmark

Mød Frederik, der er i gang med at uddanne sig til folkeskolelærer via NGO’en TEACH FIRST DANMARK. De sidste to år har han brugt sin sommerferie og weekender på Learning Camp med Lær for Livet. Det gør han, fordi det giver ham livsglæde og styrker ham fagligt. Og Lær for Livet sætter pris på TEACH FIRSTERNES faglighed og engagement i forhold til de mest udsatte børn og unge.


Med hele to bachelorgrader i hus – én i Film- & Medievidenskab og én som elektroingeniør – blev Frederik Voss bevidst om sit behov for at arbejde med mennesker og sin lyst til at arbejde med læring.

Jeg er en person, der altid har elsket at gå i skole og at lære. I slutningen af mine studier fandt jeg ud af, at jeg havde et stort behov for at arbejde med mennesker, og at det i virkeligheden var det at være i et læringsmiljø, der virkelig interesserede mig, ” fortæller han.

Læs hele artiklen på Lær for livets hjemmeside

Videoer med to lærere fra Teach First Danmark

Sara har læst statskundskab og uddannelsesvidenskab. Hun blev lærer via Teach First Danmark i 2016 og færdiggjorde sin meritlæreruddannelse i 2018.

Se flere videoer med lærere fra Teach First Danmark her.

Sophia er uddannet ingeniør i 2016 og blev samme år lærer via Teach First Danmark. Hun færdiggjorde sin meritlæreruddannelse i 2018. Hun modtog Novo Fondens Naturfagslærerpris i 2021.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.