Graduate I Go’ morgen Danmark

Vinoth

Vinoth

Med et ministerie-job som jurist i bagagen besluttede Vinoth Paramasamy sig i 2017 for at blive Teach First Graduate og komme tæt på den virkelighed, han arbejdede med på papiret. I Go’ morgen Danmark kan du høre ham fortælle om, hvad der motiverede ham.


Meningen i tilværelsen
For Vinoth var det drivkraften og lysten til at gøre en forskel, der fik ham til at sende en ansøgning til Teach First Danmark. “Det kunne være fantastisk, hvis der var endnu flere, der fandt den her passion”, siger Vinoth, og tilføjer: “alle gode kræfter skal om bord”.

rf

Jeg går hjem hver dag og oplever faktisk en masse mening i min tilværelse

[envira-gallery id=”22648″]

Vinoth fandt meningen med tilværelsen gennem Teach First programmet. Derfor er han også den dag i dag lærer i folkeskolen: “Jeg går hjem hver dag og oplever faktisk en masse mening i min tilværelse. Jeg har med elever at gøre, som viser, at de har brug for min tilstedeværelse, så jeg kan faktisk føle, at jeg har gjort noget hver eneste dag“.

En faglighed som jurist kan også bruges i folkeskolen
Vinoths formål med at læse jura var at gøre en forskel for konkrete skæbner. Som lærer i folkeskolen oplever han på flere måder, at han trækker på sin grundfaglighed og livserfaring, og han bruger ligeledes sin fagviden som jurist i samfundsfagstimerne.  

Hør Vinoth fortælle om livet som graduate i Go’ morgen Danmark her.


Læs også

100 grunde til at blive graduate

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.