Et godt år for Teach First Danmark

2021 var et godt år for Teach First Danmark. Vi optog vores 7. årgang og ny evaluering viser, at det fagligt dygtige lærere, som løfter eleverne.
 
Årgang 2021 er en lille årgang på 36 graduates. Her ses de fleste af dem.
 

Ny evaluering bekræfter, at det er fagligt dygtige lærere

I 2021 viste endnu en ekstern evaluering, at graduates fra Teach First Danmark er dygtige lærere og gode kolleger på deres skoler. Det bekræfter konklusioner i tre tidligere eksterne evalueringer fra 2018-2020, som viser, at lærerne bidrager med nye tilgange i undervisningen og styrker elevernes faglighed og trivsel samt skolernes faglighed som helhed. 
 

Kommuner og organisationer ønsker forsat Teach First Danmark på finansloven

I forbindelse med finanslovsforhandlingerne for 2022 har Teach First Danmark atter modtaget mange flotte støtteerklæringer. Her anbefales det, at staten støtter Teach First Danmarks arbejde, fordi det bidrager til at løse en mangel på kvalificerede lærere i udsatte boligområder. Støtten tæller FGU-elever, Skolelederforeningen, Københavns Kommune og flere andre kommuner. Se støtteerklæringerne i 2021 her:
 
Det er 2. år i træk, at Teach First Danmark anbefales på finansloven, og det er vi selvfølgelig stolte over. Sidste år var der også bred opbakning fra bl.a. Dansk Metal, Danske Skoleelever, Dansk Erhverv, Dansk Industri og en lang række kommuner. Se støtterklæringer i 2020 her.
 

Overenskomst med Danmarks Lærerforening

I efteråret aftalte Teach First Danmark en god overenskomst for vores dygtige lærerfaglige mentorer, som støtter lærere fra Teach First Danmark ude på deres skoler. Læs mere her

Farvel til medstifter og velkommen til ny direktør

I 2021 takkede medstifter Jesper Bergmann af efter 7 år på posten. Hans post overtages af Thomas Hoelgaard, som har været en del af Teach First Danmark siden 2014.


Læs også: 

Hvor er lærere fra Teach First Danmark 3 år efter programmets afslutning?

Hvem vi søger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.